COVID-19 WOD #15

6 april 2020 – Vandaag hebben we met 20 graden in De Bilt officieel de eerste warme dag van het jaar te pakken. In de WOD van vandaag gaan we de temperatuur nog wat verder verhogen met slechts één oefening en Tabata: You go champ! 💪

Vandaag maken we de Jumping cobra (yep, die uit de COVID-19 WOD #12) gedurende 4 Tabata sessies. Slechts één oefening, maar geheid dat je deze gaat voelen, want in tegenstelling tot de normale Cobra is deze springende variant een echte killer!

Wat kun je in deze workout verwachten?

  • Benodigdheden: 2m² bewegingsruimte;
  • Oefeningen: Jumping cobra;
  • Aantal herhalingen: Probeer de oefeningen zoveel mogelijk te herhalen tijdens de 20 seconden intervallen. In totaal doorlopen we 4 Tabata trainingen.
De Cobra helpt je met het verminderen van stress- en vermoeidheidsklachten. De Jumping cobra daarentegen is een echte killer!
De Cobra helpt je met het verminderen van stress- en vermoeidheidsklachten. De Jumping cobra daarentegen is een echte killer!

Doe je mee!? Maak dan een foto of filmpje van jezelf terwijl je deze WOD uitvoert en plaats hem op Instagram. Vermeld hierbij de hashtag #COVID-19-WOD15.

Blijf fit & Stay safe!

Sebastiaan Vondenhoff

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top